NLP

Ce este programarea neuro-lingvistică 

Creierul organizează gândurile, emoţiile, comportamentele şi atitudinile.

NLP-ul oferă calea pentru funcţionarea optimă şi benefică a minţii, în armonie şi echilibru. 

 

NIVELURI de FORMARE în programare neuro-lingvistică: 

  • NLP Basic 
  • NLP Practitioner
  • NLP Master
  • NLP Master Advanced
  • NLP Trainer
  • NLP Coach / Master Coach 

 

Cunoaşterea conţinuturilor de bază, a tiparelor, metodelor şi conceptelor NLP reprezintă un avantaj major pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii fiecărui om. Acestea pot şi aplicate competent pentru sine şi pentru ceilalţi.

Tehnicile, modelele şi strategiile din NLP sunt calea către clarificarea, îmbogăţirea şi dezvoltarea proprie, personală şi profesională, la nivel optim pentru fiecare, în acord cu binele suprem al fiecăruia şi al tuturor.

 

Competenţa de a analiza datele, managementul resurselor clientului, flexibilitatea în conducerea proceselor, în acord cu ecologia sistemelor implicate sunt câteva beneficii importante pentru cei al căror scop este de a-i ajuta pe ceilalţi.

 

Pornind de la modelarea excelenţei, fondatorii programării neuro-lingvistice au creat modele şi perspective noi asupra manierei în care funcţionează mintea şi au demonstrat faptul că ceea ce gândim, simţim şi facem poate trece de la un program învăţat, conştient sau nu, neproductiv şi limitativ, la un program pozitiv, benefic şi ales conştient. Oamenii pot alege modul în care se raportează la experienţele lor.

 

Flexibilitatea, ecologia şi performanţa pot fi învăţate.

 

Resursele pot fi alese în mod conştient, iar convingerile şi valorile proprii pot fi respectate în concordanţă cu scopurile fiecăruia.

Excelenţa umană a fost studiată şi demonstrată de NLP

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-1289309cf75a4a4892ea3e8a3835f975' }}

NLP ajută la:

 

Pornind de la modelarea excelenţei,

fondatorii programării neuro-lingvistice au creat 

modele şi perspective noi asupra manierei în care funcţionează mintea. Ei au demonstrat faptul că ceea ce gândim, simţim şi facem poate trece de la un program învăţat, conştient sau nu, neproductiv şi limitativ, la un program pozitiv, benefic şi ales conştient. Oamenii pot alege modul în care se raportează la experienţele lor. 


Cum percepi viața 

Cum percepi lumea

Cum te percepi pe tine 

Toate gândurile, trăirile și acțiunile noastre ne creează realitatea.