Calea Transformării 

Calea Transformării:

mesaje intuitive & curs

cu Iuliana Apetri 

Păşeşte cu încredere pe Calea Propriei Transformări!

Povestea fiecăruia dintre noi începe cu “A fost odată ca niciodată”… şi continuă cu o serie de etape şi situaţii de care ne amintim, cu mai mult sau mai puţin drag. De fiecare dată când ne vin în minte lucrurile frumoase, ne umplem de energie şi bucurie şi gustăm, zâmbind, din satisfacţia acelei amintiri. Atunci când ceea ce ne revine în minte este neplăcut, starea noastră se comută către o zonă nesigură, un disconfort zgomotos de care vrem să scăpăm numaidecât. Ceea ce ne conduce către Bucuria De A Trăi este descoperirea lucrurilor care ne împiedică Să Fim Noi Înşine. CUM poţi face acest lucru?

Cursul “Calea Transformării” are multe strategii şi instrumente care te ajută să te bucuri de o Calitate Superioară a Vieţii Tale.

 

EVENIMENTE

Calea Transformării: mesaje intuitive – LIVE – online, 19 august 2021, 20,00 – 21,00

Calea Transformării: mesaje intuitive – LIVE – online, 26 august 2021, 20,00 – 21,00

Calea Transformării: mesaje intuitive – LIVE – online, 2 septembrie 2021, 20,00 – 21,00

Rezervă o SESIUNE individuală de mesaje intuitive

Te invit să afli răspunsuri la întrebările tale, să explorezi situaţiile din viaţa ta şi să-ţi extinzi atenţia către semnificaţia cea mai profundă a trăirilor tale. Te poţi orienta mai bine către ceea ce te provoacă şi poţi desluşi cauzele comportamentelor şi emoţiilor tale.

Participă acum la evenimentele anunțate, ca să ai șansa de a descoperi care sunt resursele care te ajută să te cunoști mai bine și să integrezi din ce în ce mai mult esența sufletului tău. 

Te aştept să lucrăm împreună! 🙂 

Mă ÎNSCRIU acum

Completează formularul de înscriere şi rezervă-ţi locul la evenimentul preferat!

ALEG evenimentul (clic AICI)

 

ALEG evenimentul (clic AICI)
Calea Transformării, online – 19 august
Calea Transformării, online – 26 august
Calea Transformării, online – 2 septembrie

E-MAIL

info@calitateavietiitale.ro

TELEFON

+(4) 0745 99 18 00

SOCIAL MEDIA

Lumea, Viața și TU

Toate lucrurile par imposibile la început. Orice obstacol pare de nedepășit și suntem adesea tentați să râmânem în același cerc restrâns de posibilități.

De fapt, dincolo de îngrădirile mentale, totul se poate desfășura într-un mod complet diferit, așa cum abia dacă îndrăznim să visăm cu ochii minții. 

Când decizi că totul este posibil. că meriți și ai dreptul să trăiești într-o stare de pace, bucurie și armonie în interiorul tău, toate ușile ți se deschid.