Educație

Cursuri LIVE

Tehnicile, modelele şi strategiile pe care le utilizăm împreună te ajută la clarificarea, îmbogăţirea şi dezvoltarea personală şi profesională, la nivel optim.

Cursuri ONLINE

Cunoaşterea tiparelor mentale și comportamentale te ajută să conștientizezi care este potențialul tău optim și ce poți face pentru a-l putea manifesta.

Evoluție spirituală

Călătoria sufletului nostru este un proces pe care îl experimentăm cu toții, iar prin îndrumarea și tehnicile potrivite, traseul tău poate fi mult mai ușor.

Curs online

Acest curs este destinat celor care se păşesc în mod conştient pe calea proprie, celor care caută starea de bine, de linişte şi de bucurie.

 

Avem o mulţime de automatisme pentru a ne descurca şi pentru a supravieţui. De aici şi până la activarea puterii creative a fiecăruia parcurgem un traseu pe care este nevoie să dizolvăm tiparele gândirii care ne împiedică să ne simţim cu adevărat liberi. Astfel putem intra pe terenul posibilităţilor infinite, unde avem şansa de a deschide căi nebănuite spre Bucurie, Pace şi Împlinire.

 

Tehnicile folosite au drept scop reconectarea conştientă la Lumina şi Bucuria care există deja în noi. Acestea implică dizolvarea mentalităţii care ne limitează capacitatea de a vedea dincolo de frică şi neputinţă. Posibilităţile Creaţiei sunt nemărginite şi acest lucru poate fi accesat prin retipărirea configuraţiilor psiho-mentale care ne menţin pe programul de supravieţuire. Adevărata Libertate se află dincolo de confortul imediat. Tot ceea ce lucrăm împreună te conduce către Esenţa fiinţei tale, într-un spaţiu transformator şi evolutiv. 

Modul 1

Joi 13 septembrie 2018 — 20,00-22,00

Prezentarea generală a temelor care vor fi abordate.Meditaţii pentru declararea şi clarificarea intenţiilor.Tehnici de introspecţie.

Modul 3

Joi  27 septembrie 2018 — 20,00-22,00

Alinierea şi expandarea chakrelor.Deschiderea inimii şi expansiunea Sufletului.Meditaţii pentru armonizarea şi echilibrarea fiinţei tale.

Modul 5

Joi 11 octombrie 2018 — 20,00-22,00

Managementul resurselor pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.Identificarea şi eliminarea blocajelor.Tehnici pentru adoptarea unei atitudini ecologice şi conştiente.

Modul 2

Joi 20 septembrie 2018 — 20,00-22,00

Structura şi armonia fiinţei.Trezirea conştiinţei.Conectarea la darurile şi resursele proprii.

Modul 4

Joi  4 octombrie 2018 — 20,00-22,00

Emoţii şi nevoi.Descoperirea tiparelor mentale limitatoare.Curăţarea şi dizolvarea schemelor distructive de gândire.

Cursul se desfăşoară pe platforma online ZOOM.

După efectuarea plăţii, vei primi un link de acces către fiecare sesiune. Preţul cursului este 350 RON.

Fiecare modul costă 70 RON. Plata se poate face la fiecare sesiune în parte. 

Înscriere şi detalii: info@calitateavietiitale.ro