Iuliana 002

Iuliana APETRI, Ph.D.

NLP Master Trainer & NLP Master Coach, Wingwave® Coach, Formator, Lector, Certified Business Coach & Trainer, Reiki Master

Începând cu anul 2004, Iuliana a susţinut sesiuni de formare de lungă durată în programare neuro-lingvistică în ţară şi în străinătate, workshop-uri, sesiuni de coaching individual, seminarii, team-building-uri. A fost coordonator şi colaborator în cadrul multor formări NLP la nivelurile NLP Practitioner, Coach şi Master, în ţară şi în străinătate.

În anul 2011 a iniţiat programele  Calitatea vieţii tale® şi Atitudinea pentru schimbare®. Acestea au drept scop fundamental îmbunătăţirea calităţii vieţii umane, acţionând prin tehnici şi strategii specifice, la nivel psiho-afectiv şi comportamental, pentru însuşirea unei atitudini pozitive şi ecologice asupra propriei vieţi şi a celorlalţi.

Alături de colaboratori din diverse domenii de activitate, a construit o ofertă complexă, bazată pe servicii integrate optime pentru clienţi, astfel încât aceştia să se bucure de calitate şi performanţă în viaţa lor personală şi profesională.

Experienţa acumulată în toţi aceşti ani este un atribut esenţial care conferă siguranţă şi încredere în activităţile desfăşurate. De asemenea, abordarea integrată în training şi coaching stă la baza serviciilor oferite şi este un factor fundamental care poate permite schimbarea într-un cadru ecologic şi durabil. Viziunea strategică în comunicare, în coaching, training şi în disciplinele specifice de activitate este vitală, dacă vrem să înţelegem maniera în care funcţionează fiinţa umană şi modul în care aceasta se raportează la Univers.

Intenţiile nobile şi evenimentele susţinute au drept scop fundamental îmbunătăţirea calităţii vieţii pe acest pământ, în acord cu legile divine şi cu aspiraţiile personale ale fiecărui om.

Vă mulţumim pentru încrederea pe care o acordaţi serviciilor noastre şi vă aşteptăm cu drag la evenimentele pe care le organizăm.

Ce facemActivităţi individuale şi de grup

Sună acum şi programează o şedinţă de coaching

+4 0745 99 18 00