Despre noi

Iuliana APETRI, Ph.D.

NLP Master Trainer & NLP Master Coach, Wingwave® Coach, Formator, Lector, Certified Business Coach & Trainer, Reiki Master

 

Începând cu anul 2004, am susţinut sesiuni de formare de lungă durată în programare neuro-lingvistică în ţară şi în străinătate, workshop-uri, sesiuni de coaching individual, seminarii, team-building-uri. Am fost coordonator şi colaborator în cadrul multor formări NLP, la nivelurile NLP Practitioner, Coach şi Master, în ţară şi în străinătate. În anul 2011 am iniţiat programele Calitatea vieţii tale® şi Atitudinea pentru schimbare®. Acestea au drept scop fundamental îmbunătăţirea calităţii vieţii umane, acţionând prin tehnici şi strategii specifice, la nivel psiho-afectiv şi comportamental, pentru însuşirea unei atitudini pozitive şi ecologice asupra propriei vieţi şi a celorlalţi.

 

Alături de colaboratori din diverse domenii de activitate, am construit o ofertă complexă, bazată pe servicii integrate optime pentru clienţi, astfel încât aceştia să se bucure de calitate şi performanţă în viaţa lor personală şi profesională.

 

Experienţa acumulată în toţi aceşti ani este un atribut esenţial care conferă siguranţă şi încredere în activităţile desfăşurate. De asemenea, abordarea integrată în training şi coaching stă la baza serviciilor oferite şi este un factor fundamental care poate permite schimbarea într-un cadru ecologic şi durabil. Viziunea strategică în comunicare, în coaching, training şi în disciplinele specifice de activitate este vitală pentru a putea înţelege maniera în care funcţionează fiinţa umană şi modul în care aceasta se raportează la Univers. Intenţiile nobile şi evenimentele susţinute au drept scop fundamental îmbunătăţirea calităţii vieţii pe acest Pământ, în acord cu legile divine şi cu aspiraţiile personale ale fiecărui om.

 

Îţi mulţumesc pentru încrederea acordată serviciilor oferite şi te aştept cu drag la evenimentele care aduc mai multă abundenţă, bucurie şi conştientizare în vieţile tuturor. 

——— Ce facem ———

Activități individuale și de grup 

Coaching

Distanța dintre două momente de viață poate fi gestionată cu strategiile potrivite pentru tine.

Cursuri

Întâlnirile cu oamenii prilejuiesc procesul de învățare și ajută la îmbunătățirea calității vieții.

Conferințe 

Temele cele mai importante ale vieții pot fi abordate într-o formă optimă, benefică și utilă aspirațiilor tale.

Terapie

Procesul transformării constante se bazează pe vindecarea situațiilor trecute, pentru a face loc Noului.